Az idei őszi kedvencek

2017. november 16.

img_4780.JPG

El se hiszem, hogy itt vagyok és outfit bejegyzést írok, de képzeljétek a tegnapi nappal hivatalosan készen vagyok a szakdolgozatommal!!! Itt csücsül mellettem az asztalon a kinyomtatott, bekötött verzió. Egyszerűen eszméletlen jó érzés! Így végre bűntudat nélkül pötyöghetek a gépemen olyan dolgokat, amikhez kedvem is van.... És hát mi más lehetne ebben az outfit bejegyzésemben ezek után, mint a jelenlegi kedvenc őszi darabjaim! Lássuk is őket:

2_11.jpg

img_4773.JPG

Sárga bőrdzseki - Romwe (közvetlen link hozzá)

Ez a mustársárga bőrdzseki idén ősszel annyit van rajtam, hogy lassan nehezemre esik olyan képet találni, amin nem épp ebben vagyok. De hát nem tehetek róla, annyira jól feldobja a szetteket, hogy eszméletlen! 

img_4778.JPG

img_3927.JPG

Az 501-es Levi's farmerom

Na a másik dolog, ami szinte napi használatban van, az ez a Levi's farmer. Hű társam akár játszótérre megyek, akár Rómába utazunk. Beszereztem belőle egy sötétszürke változatot is, amit a második Styled by Viktoria Bolla videómban láthattatok már.

img_4777.JPG

Vans sportcipő

Idén ősszel valahogy hirtelen megtetszett a fekete Vans cipő. Nincs rá semmilyen különösebb magyarázatom, egyszerűen csak valahogy megakadt rajta a szemem, és azóta rendszeresen hordom is. Bár Dávid mostmár többször rámszólt, hogy ideje abbahagynom a bokakilógatós cipők és nadrágok hordását, úgyhogy lehet már csak jövőre találkozunk vele újra!

Nektek mik az idei őszi kedvenceitek?

 

@viktoriabolla

Fényképek: Séllei Zsanett / https://www.facebook.com/zsanettselleiphoto/

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr7513263225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása