Hogyan alakítsd át a nappali outfited estivé 20 perc alatt?

2016. március 08.

ke_pernyo_foto_2017-05-04_11_59_33.pngRohanó világban élünk, ahol az idő az egyik legértékesebb kincsünk. Szerintem mindenkinek lenne ötlete, hogy ha naponta párszor 20 percet össze tudna spórolni, akkor az így nyert idővel mit kezdene...

De mivel is lehet időt spórolni? Mondjuk azzal, ha nem kell munka után hazarohannod, és egy teljesen új összeállítást kitalálnod az esti bulihoz, vagy ha az esti színház előtt nem kell a dugóban állnod szintén csak azért, hogy hazaszaladj gyorsan átöltözni. Rengeteg időt és stresszt megspórolsz magadnak azzal, ha előre gondolkozol, és így arra az időre amit a dugóban töltöttél volna, inkább ülj be egy kávézóba egy jó könyvvel és lazíts. Ugye mennyivel jobban hangzik?

Persze nem hagylak Titeket ezzel a gondolattal magatokra, a CokeStream csapatával közösen készítettünk nektek egy videót, amiben bemutatok Nektek három könnyen variálható összeállítást, és bebizonyítom, hogy nem lehetetlen még egy office look-ból sem party szerelést varázsolni. 

Ha végignéztétek a videót szerintem egy dolgot mindenki önmagától is felfedez: a legfontosabb dolog, hogy legyen meg az alapdarabod, amit ha más-más kiegészítőkkel, ruhákkal kombinálsz különböző hatást érhetsz el. Ha most azon gondolkozol, hogy holnap hogyan vidd mindezt véghez a saját ruhatárad darabjaiból, akkor segítek: első lépés az alapdarab kiválasztása.

Office look - Party szett

Itt az alapdarab a méregzöld bőr A-vonalú szoknya, ami a hosszúságának és fazonjának köszönhetően tökéletesen megfelel az Office Look szabályainak. Ha ezt egy visszafogott blúzzal, letisztult kiegészítőkkel, és alacsony sarkú cipővel kombinálod kész főnyeremény. Ahhoz pedig, hogy estére buli királynővé változz át, nem kell mást tenned, mint előkapni egy szexi felsőt, pár extrémebb kiegészítőt és egy gyönyörű magassarkú cipőt.

Napközbeni rohangálós - Esti randi

Ha nem kell az office look szabályainak megfelelően öltöznöd, nagy valószínűséggel farmer nadrágban töltöd a napjaid nagy részét. Nem csoda, hiszen az egyik legjobban kombinálható ruhadarab, aminek a stílusát tényleg csak az határozza meg, hogy mivel passzintod össze. Na persze, estélyinek sehogysem fog tűnni.. Mindenestre a legegyszerűbb, leghétköznapibb farmer-garbó-edző cipő kombót is pillanatok alatt átalakíthatod olyanná, amiben már indulhatsz is az esti randira. Nyilván attól függ, hogy milyen randiról is van szó, de tegyük fel, hogy moziba mentek. Nem hiszem, hogy jól venné ki magát, ha vörös testhezsimuló ruhában és magasszárú csizmában lejtenél a jegypénztárhoz, csak, hogy meglásd, hogy ő farmerban és pulcsiban érkezett. Biztosan jó választás lesz egy oversized farmering a nadrágodhoz, mivel stílusos, de mégis laza benyomást kelt. Persze azért egy magassarkú itt is jól jön, hiszen gyönyörű tartást ad és nőiesebbé tesz minden outfitet. 

Napközbeni rohangálós 2 - Esti színház

Mondjuk jó párszor hülledeztem már színházban emberek öltözetén, akik szerint az első szett is már simán túlteljesíti a színházi viselet elvárásait, de nem-nem és nem megyünk farmerban - főleg nőként - színházba. Tudom, hogy most írtam le, hogy mennyire sokszínű ruhadarab, de azért sajnos neki is megvannak a határai. Igenis illik kiöltözni egy színházba, egy iskolai ünnepségre, egy állásinterjúra vagy egy esküvőre, ezek közül egyikre sem opció a farmer. 

Viszont tökéletes választás egy finom anyagból készült ingruha, amit ha egy szőrme stólával kombinálsz igazán sikkesen fog hatni.

Remélem tetszett a mai bejegyzés és nem kaptatok hülyét a videóban a hangomtól! Ha bármi kérdésetek lenne, írjátok meg kommentben vagy a viktoria@11ground.com címre!

Viki

@viktoriabolla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr658454468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása