#MBFWBP

2017. április 11.

img_0579.jpg

Április 1-én a Mercedes-Benz Fashion Week Budapesten töltöttem szinte az egész napomat. Laura születése óta először voltam egyedül ennyit távol, úgyhogy először is köszönöm Dávidnak és az anyukájának, hogy vigyáztak rá. Na de akkor nézzük, hogy telt a nap!

img_0601.jpg

img_0574.JPG

img_0621.JPG

dsc_6055.JPG

dsc_6358_1.JPG

ll_l0133.jpg

33863056791_2ce1a70374_b.jpg

photo: iEmma 

ll_l9935.jpg

dsc_4446.JPG

ll_l9097.jpg

ll_l9597.jpg

img_0635.JPG

Reggel fél10kor a kapunkban várt rám egy gyönyörű Mercedes autó, amivel a szervezők leptek meg - haha de nyugi, csak a napra! 10 órakor pedig már a Ludwig Múzeumban a kávémat szürcsölgetve a She’s Mercedes Press Eventen kezdtem. A sajtótájékoztatón bejelentette a Mercedes-Benz képviselője, hogy magyar design nagykövetet választ a márka, aki elsőként vehet részt a Mercedes-Benz Designer Exchange Programjában. A kezdeményezés keretében elsőként Áron Eszter, az ÁERON vezető tervezője és alapítója dolgozik együtt a márkával az elkövetkezendő fél évben, azaz a soron következő külföldi Mercedes-Benz Fashion Weeken mutathatja be kollekcióját. A beszélgetést követően körbejártuk a backstaget, majd megnéztük az új helyszín kifutóját. A helyszín sajátosságainak köszönhetően most nem egy térben valósult meg, hanem 3 termen és egy rövidke folyosón vonultak végig a modellek. Viszont ennek köszönhetően mindenkinek lehetősége volt karnyújtásnyi távolságról szemügyre venni a ruhadarabokat, hiszen minden teremben 2-3 sorban voltak a nézők elhelyezve. (Ezt a vlogban is láthatjátok!) Ráadásul minden teremben kivetítőn lehetett végigkövetni az eseményeket.

A bemutatott darabokat visszanézhetitek Ti is a MBFWBP Facebook oldalán, de ahogy azt már megszokhattátok tőlem, most is kiválogattam a kedvenc darabjaimat, amik amellett, hogy jól mutattak a kifutón, a hétköznapokba is könnyen beilleszthetőek!

untitled_collage_8.jpeg

NUBU

Nekem a hétvége kedvence egyértelműen a NUBU volt! Kifejezetten nehezemre esett csak 3 lookot kiválasztani tőlük! Minden ruhadarabjuk tökéletes mintapéldánya egy mai stílusos nagyvárosi nő gardróbjának! Imádtam a finom rózsaszín színek megjelenését - ki mondta, hogy ezeket a színeket csak tavasszal lehet hordani?!? Feketével és szürkével kombinálva garantált a sikkes külső. 

untitled_collage_7.jpeg

TOMCSANYI

A Dórira jellemző kislányos báj ebben a kollekcióban is bájosan megjelent. A repülő mintás kék ruha tökéletes példa rá! Egyszerre nőies, mégis bájos és vagány.  

untitled_collage_14.jpeg

ELYSIAN

Jó-jó, nem a hétköznapokra valók, de nem bírtam kihagyni őket. Meg egyébként is, kinek mi fér bele a hétköznapokba?!? Én például simán felvenném a jobb oldali összeállítást egy randiestre! 

untitled_collage_12.jpeg

ANNA DAUBNER / ANNA AMELIE

A teljes kollekciót két szóval tudnám leírni: kifinomult és vagány. Akár csak a két Anna! Minden darabja jól kombinálható, a táskák pedig mennyeiek.

untitled_collage_13.jpeg

CELENI

 A márkára jellemző nöies vonal ebben a kollekcióban is tökéletesen megmutatkozik. A személyes kedvencem (de ahogy instagramon láttam a közönség kedvence is) a középső ruha, ami egyszerre finom és merész. A dekoltázs kidolgozása pedig varázslatos.

untitled_collage_10.jpeg

JE SUIS BELLE

A legbátrabb kollekcióval idén mindenképp Dalma és Tibi rukkolt elő, amelyből számomra a bal oldalon látható ruha maga a főnyeremény! 

 

Köszönöm a meghívást, októberben találkozunk! 

ke_pernyo_foto_2017-04-02_18_29_05.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr1312404509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása