Back to Basics

2017. február 17.

img_6627.JPG

Bár még közel sem beszélhetünk arról, hogy vége lenne a télnek, én azért egy pillanatra már elhittem, hogy elég pulcsiban és szőrme mellényben mászkálni, amikor előbukkantak az első napsugarak. Mindenesetre ilyenkor tél végén mindig elkap az újjászületés érzése, ami nálam mondjuk nem egy teljes átváltozást jelent, hanem sokkal inkább egy "újraépítkezést" az alapoktól. 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a legnehezebb dolog az alapdarabok beszerzése. Ha például arra szánom magam, hogy megtaláljam a legújabb kedvenc bőrkabátom vagy farmerom biztos, hogy akárhány boltot végigjárok, végül üres kézzel megyek haza. A probléma biztos ott kezdődik, hogy tudom, hogy egy új kedvencet keresek, egy ruhadarabot, ami onnantól kezdve a ”semmihez sincs kedvem” napokon hű társam lesz. Számomra a legalapabb dolog a farmer nadrág, főleg ha sikerül egy olyat találnom, ami jól áll.. na azt le se lehet utána szakítani rólam.

Nagyjából gimis korom óta őszinte híve vagyok a farmer nadrág-bőrdzseki-fehérpóló kombinációnak, amit maximum a kiegészítők cserélgetésével szoktam változatosabbá tenni. A mostani összeállítás ennek egy téliesített változata, amiben a fehér póló helyett egy fekete cropped, bő ujjú pulcsit láthattok, ami a magasított derekú farmernadrággal egyszerre hétköznapi és mégis sikkes. Nincs ember, aki minden reggel a szekrénye előtt állva érezné magában az erőt, hogy összeállítsa a legmenőbb-legkreatívabb-legcsinosabb outfitet.  De ezzel nincs is semmi gond, ez így van jól! Merjük jól érezni magunkat a farmernadrágos önmagunkként és higgyük el, hogy legalább olyan jól tudunk kinézni ezekben is, mint a legszexisebb koktélruhánkban. De egyrészt nem mindegy, hogy ezeket hogyan válogatjuk össze, másrészt pedig, hogy mivel dobjuk fel őket.  

Alapdarabokért megéri nagyobb összeget is kifizetni, reménykedve abban, hogy ezért cserébe minőséget kapunk. Nem mondom, hogy nem találtam még jó farmert 5000 Ft-ért és hittem el, hogy na ez lesz a tuti, de sajnos fél év múlva kopogtatott a valóság: hordhatatlan állapotokat öltött a nadrág anyaga. Így hamár hosszabb időre vásárolunk, akkor - feltéve, hogy mi is megőrizzük az alakunkat – szeretnénk, ha az a bizonyos nadrág/kabát ugyanúgy állna, mint amikor beleszerettünk - és kérem szépen ezért éri meg például a special price farmer helyett a dupla annyiba kerülőt venni, hiába ugyanaz a márka mindkettő; van különbség.

Úgy gondolom a legegyszerűbb ruhadarabokban is ki lehet tünni, ha azt a megfelelő kiegészítőkkel kombináljuk.   

img_5639.JPG

img_6630.JPGimg_5638.JPGimg_8089.JPG img_7767.JPG

Szőrme mellény - RETROCK   Fekete cropped pulcsi - SHEIN (most épp 50% off - link)     Farmer - ZARA     Csizma - ZARA 

 

 

Bolla Viktória

@viktoriabolla

Fényképek: Somay Márk / marksomay.com / @marksomay

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr518455592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása