The White Dress

2015. június 14.

A mai bejegyzés kicsit olyan "kedves naplóm"-os lett, remélem azért tetszik majd nektek!

Nem tudom, hogy követtek-e Instagramon, vagy írtam-e már erről, de pár hónapja az én kedves barátom a vőlegényemmé lépte elő magát. Ugyanis úgy döntött, hogy szeretné velem leélni az életét, és 8 év után se unja a fejem. Mivel az érzés kölcsönös, belőlem pedig menyasszony lett - és habár még csak mostanában állunk majd neki a tényleges szervezés, tervezés résznek- már nem tudom leállítani az agyam a gyönyörű fehér ruhákról.

IMG_9940

Ami igazából így nem is probléma, hiszen "nyáron a fehér az új fekete". Gyönyörű napbarnított bőrrel, és finom strandhullámokkal, akár egy saruval, akár magassarkúval, tökéletes kombináció!

IMG_9943 IMG_9942 IMG_9944 marksomay_20150610_DSC_1555 marksomay_20150610_DSC_1553 marksomay_20150610_DSC_1557 IMG_9941

Ruha -Shein ( a linkhez kattints ide )

Cipő - Zara

Így történhetett, hogy pár hete amikor online csorgattam a csálam, úgy döntöttem, megrendelem ezt a csodát az akkor még Sheinside-ról, ami azóta Shein. Sokszor kérdezitek tőlem, hogy milyen a ruhák minősége, úgyhogy arra jutottam, segítek Nektek. Elmondom én mi alapján válogatok!

  • Mindenképpen megnézem, hogy vannak-e a ruháról visszajelzések. Ha méret probléma, vagy minőség probléma lenne velük, általában itt kiderül, mert valaki elégedtlenkedve beírja.
  • Minden képet végigkattintgatok, ránagyítgatok, próbálom kiszúrni, hogy lehet-e vele valamilyen probléma.
  • Gyakori gond a ruha hosszúsága - vagyis rövidsége. Ha a képen a lánynak épp, hogy nem lóg ki a feneke, az rád biztos, hogy a való életben túl rövid lesz.
  • Érdemes lecsekkolni a Style Galery néven futó képsorozatot, ahol a ruhákat viselő emberek, önmagukról töltenek fel képeket. Itt igazán ki szoktak jönni a problémák. Fakóbb szín, rövidebb, hosszabb, teljesen más minta.. és még sorolhatnám.
  • Szerelem - azaz csak is olyan ruhákért kockáztasd meg az online vásárlást, amibe belszeretsz.
  • Plusz egy jó tanács: Mindig inkább nagyobb méretet rendelj! Egyrészt, mivel ázsiai méretezés - azaz kisebb, mint az európai - másrészt egy varrónővel bármikor gond nélkül be tudod őket vetetni.

Ha már varrónőnél tartunk, nagyon-nagyon keresek egy jó varrónőt, így ha tudtok bárkit, kérlek küldjétek el nekem az elérhetőségét a viktoria@11ground.com-ra!

Szerintetek milyen lenne ez a ruha az eljegyzési fotósorozatunkhoz, amiből később a meghívók készülnek?

Bolla Viktória
@viktoriabolla
Fényképek: Somay Márk / marksomay.com/@marksomay 

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr17564822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása