A fehér az új fekete

2016. május 27.

img_0008.JPGAhogy a nap perzselőre vált, a szekrényemben eluralkodik a fehér szín. Idén azt se vártam meg, hogy legalább egy kicsit lebarnuljak, már hoztam is nektek egy teljes fehér szettet, ami a tavalyi fehér ruhás outfittel összehasonlítva igencsak más képet mutat...

De a kijelentés, miszerint nyáron a fehér az új fekete, még idén is áll, és még mindig nem sikerült rávennem magam, hogy kismamának öltözzek, így belepréseltem magam egy gyönyörű szoknyába és szétvagdostam egy Sheinről rendelt csipke felsőt.

img_0692.JPG

Ha épp nem tudjátok, mit kapjatok magatokra egy vacsorához vagy egy csajos iszogatáshoz, ne törjétek sokat a fejeteket: egy teljes fehér összeállítás lesz a megoldás! A kedvenc fehér ruhád, vagy egy fehér szoknya és blúz kombinációja, pár színes kiegészítő és máris indulhatsz. Garantáltan sikkesen mutatsz majd benne, hiszen a fehér színhez a tisztaságot, az eleganciát és a luxust társítjuk. Gondolom nektek is megvan a kép, amikor egy angol birtokon, napernyővel a kezükben, csodásabbnál-csodásabb fehér ruhakölteményekben sétálnak a kék vérű kisasszonyok. Hát ki ne szerepelne szívesen egy ilyen képen?!?

A színes kiegészítőkkel sem kell egyébként túlzásba esni, a szivárvány összes színét nyilván nem kell magunkra aggatni, de persze ez azon is múlik, hogy épp hova szeretnéd az adott összeállítást felvenni. Ha elegánsabb összhatást szeretnél kelteni, akkor a fehéret kombináld egy színnel és annak árnyalatával, míg ha egy bohóbb, lazább hangulatra vágysz, akkor jöhetnek a szuper színes nyakláncok. 

img_0007.JPGimg_0691.JPGimg_0005.JPGmarksomay_20160526_dsc_1519.jpgimg_0003.JPG

Blúz - Shein (kattints ide a linkért)

Szoknya, Magassarkú - Zara

Táska - Mango

 

Viki

@viktoriabolla

Fényképek / Photos: Somay Márk / marksomay.com/@marksomay 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr108752920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása