Turista üzemmód

2015. augusztus 18.

image9-1024x683.jpeg

Van valami csodás és megmagyarázhatatlan gyönyörűség Budapestben nyáron. Valami, ami a fojtogató melegben is eltereli a figyelmed arról, hogy tulajdonképpen mindjárt kigyulladsz. Valami, ami miatt nem gondolkozol azon, hogy megéri-e a hőségriadóban felkapni a hátizsákod, és turistásat játszani.

Gyakran elfelejtjük, hogy milyen csodálatos helyen is lakunk, hozzászokunk a minket körülvevő építészeti műremekhez, a Dunát átszelő hidak nyújtotta szabadsághoz, és a Vár romantikájához. Pedig az élet legkárosabb „szenvedélye” a megszokás.

img_7398.JPGimg_7397.JPG

Egyébként is imádtam a régi házakat vizsgálva sétálni a belvárosban, most pedig, hogy kiköltöztünk, minden alkalommal, ha ott akad dolgom, úgy bámészkodok, mint egy turista. A héten az egyik kedvenc helyemen fotóztunk Gáborral, ami a Várkert bazár felett található.Mindenki odavan magáért a Várkert bazárért, ami nem tagadom, nagyon szép lett, de sétáljatok fel felette a várhoz, csodás helyeket fedezhettek ott fel!

Na de térjünk a lényegre! Mit vegyünk fel a városban való bolyongáshoz?

Felejtsük el, hogy csak a legkényelmesebb, már jól bejáratott ruháinkat lehet ilyenkor felvenni, helyette induljunk ki abból, hogy ilyenkor is szeretnénk szexisen mutatni a velünk együtt kalandozó társunk előtt, vagy a velünk szembe érkező potenciális nagy Ő előtt.., Egy felső, ami alá nem kell melltartó (nyáron ez nálam Jolly Joker), és amiből minden mozdulatodnál kecsesen kilátszik a hátadból egy sáv? Jöhet! Csipke szoknya? Jöhet! Hátizsák, amiben elfér minden, amire aznap szükséged lehet? Kötelező!

Ha tetszik az összeállítás, kövesd az 11GROUND Facebook oldalát: https://www.facebook.com/11ground

 

image3-683x1024.jpeg

image1-683x1024.jpeg

image2-683x1024.jpeg

Hátizsák, Karkötő - Coccinelle ( @coccinellebudapest )
Felső - Anna Daubner
Szoknya - Shein ( a linkhez kattints ide) Ez egy két részes ruha, amit én külön-külön hordok.
Rúzs - Avon 3D

Nálam kedvenc ez a szett - kényelmes, elegáns, de mindeközben vagány is. A blúz kékje pedig szerintem csodásan mutat a hátizsák bordó színével. A legújabb kedvenc Avon 3D rúzsom pedig még egy kis pluszt adott a szetthez! Nektek hogy tetszik?

Bolla Viktória

instagram: @viktoriabolla

Fényképek: Stiglincz Gábor / @stigliGaborStiglinczPhotography

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr247716290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása