Így lett szép bőröm

2019. szeptember 20.

img_9543.jpg

Ha van dolog, amiben rengeteget fejlődtem az elmúlt években, az az arcápolás. Közeledve a 30 felé (khm azért csak szépen lassan) most már nem elég a jól bevált hideg vizes arcmosás, az pedig végképp kizárva, hogy sminkben feküdjek le aludni... Nem fogok hazudni, még mindig rettentően lusta vagyok arctisztítás terén és sokszor sajnálom rá az időt.  Persze emellett maximális eredményt várok el minden terméktől és lehetőleg azonnal érzékeljem a hatását. Valakinek ismerős esetleg a helyzet? 

Na de, aki rég óta követ, az emlékezhet arra, hogy milyen komoly küzdelmeim voltak a hormonális pattanásokkal, amik szinte az egész bőrömet ellepték egy időben. Akkor hiába jártam havonta kétszer kozmetikushoz, használtam a legcsodásabb termékeket, hagytam el teljesen a tejet.. látszólag semmi nem segített. A terhesség volt az, ami a hormonjaimat kicsit helyrebillentette és kitisztította a bőrömet. Terhesség után kiváncsian vártam, hogy vajon visszakösszennek-e a “régi ismerősök” és sajnos nem feledkeztek meg rólam. Javult valamennyit a helyzet idővel, de a menstruációhoz közeledve például szinte törvényszerűen ellepték az arcom ezek a “kedves" kis teremtmények. Nagyjából úgy voltam velük, hogy szépen elfogadom őket és megtanulok együttélni a huszas éveimben a tini bőrömmel, de azért mindig reménykedtem benne, hogy hirtelen javulásnak indul.
Amikor 1,5 éve egy együttműködés miatt kipróbáltam a FOREO LUNA 2-t, azonnal tudtam, hogy itt az esély a szép bőrre! Most vagy soha alapon kezdtem el használni, hiszen 60 másodpercem azért csak kell, hogy legyen minden nap magamra! Nagyon rövid idő alatt az arcápolási rutinom szerves részévé vált. Oly annyira, hogy ha valamelyik nap nem használom, másnap hiányérzetem van miatta. Szuper gyors a használata és mérhetetlenül hálás érte a bőröm! Gyakori kérdés a FOREO LUNA termékek kapcsán, hogy tényleg olyan jó-e, tényleg annyira használ-e: a válaszom röviden, hogy igen! A bőrömön könnyen megmondható, ha esetleg 3-4 napig nem használom, ahogy az is, ha ismét rutinszerűen használom. Ebben a közel 1 évvel ezelőtti videóban például láthatjátok, ahogy a FOREO LUNA mini 2-t használom és ezen kívül pár tippet is összegyűjtöttem!


A FOREO LUNA mini 2 után most elkezdtem használni a FOREO LUNA mini 3 okos arctisztító készüléket, aminek a teszteléséről csináltam is Nektek egy youtube videót.

Ahogy láthatjátok a FOREO LUNA mini 3 szuper újdonságokat hordoz magában. Finomabbak lettek a sörtéi, ráadásul nagyobb felületen kényeztetik a bőrt. Könnyedén összeköthető és irányítható a FOREOForYou appról, ahonnan elindíthatjátok a most már 30 másodperces GLOW BOOST Mode funkciót, amely idejét tekintve megfeleződött. Bár azt gondolom a napi 60 másodperces szeánsz is belefér, ha bőrünk ápolásáról van szó. Az egyik legviccesebb program benne a FIND MY LUNA. Ezt úgy képzeljétek el, mint amikor nem találjátok a telefonotokat és megkéritek a barátnőtöket, hogy csörgessen már meg. Ugyan ez a szituáció! Az alkalmazáson keresztül meg tudod rezegtetni a készüléket, ami igen intenzíven mozog, így tuti rátalálsz, bármerre is bujkáljon! Az eddig megszokott FOREO minőség pedig továbbra is él, nem hiába svéd beauty tech cég: szuper hosszú ideig bírja az aksija ( nem is emlékszem mikor töltöttem a sajátjaimat :D ), teljesen vízálló, bátran használhatod akár a zuhany alatt, a mérete pedig tökéletes ahhoz, hogy utazáskor vagy edzésre magaddal vidd!

img_9541.jpg

img_9542.jpg

 

/A bejegyzést a FOREO támogatta./

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr9515068822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása