Autumn neutrals

2017. október 23.

img_3646.JPG

Az elmúlt időszakban különösen megtetszettek a barna árnyalatai. Ősszel egyébként is imádom ezt a színt, mivel az otthon kuckózás melegsége kapcsolódik hozzá. A kedvenc időjárásom is ez a pulcsis 15-20 fok, ami múlt héten volt, mivel végtelen módon és stílusban lehet kombinálni ezeket szuper kötött pulóvereket.

Nekem most az egyik kedvencem a monokróm outfitek összeválogatása, hiszen azonnal egy letisztult, stílusos összhatást kapunk. A trapéz, vagy inkább bootcut nadrágokkal egyellőre csak barátkozok, még nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az én világom, de egyszer-kétszer szuper érzés feszegetnünk a saját határainkat. Különösen az tetszik benne, hogy egy hosszabb csizmát is fel tudok vele venni úgy, hogy a nadrág alól lóg csak ki, és ezzel picit olyan, mintha két csizmám lenne. 

A táska pedig az a mittersisters darab, amit saját kézzel készítettem, itt olvashattok a folyamtról bővebben.

 

img_3641.JPG

img_3644.JPGimg_3624.JPGimg_3647.JPGimg_3645.JPGimg_3510.JPGimg_3517.JPGimg_3643.JPG

Pulcsi - ROMWE                     Nadrág - ZARA                     Csizma - ZARA                     Táska - mittersisters

 

@viktoriabolla

Fényképek: Séllei Zsanett / https://www.facebook.com/zsanettselleiphoto/

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr4013064516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása