Igazi Én

2017. október 10.

img_8771.JPG

Múlt héten arra kértelek Titeket, hogy a Q&A videómhoz küldjetek kérdéseket, és meglepően sok érkezett a magabiztosság és a tökéletesség témakörében. A mai világban mindenhonnan ömlik ránk a tökéletesség, és hiába vagyunk tisztában azzal, hogy lassan már nincs olyan, hogy elkapott pillanat, mi mégis mindig a tökéletesnek látszó példához mérjük magunkat.

A leggyakoribb kérdés, amit kaptam, az volt, hogy mi a boldogságom és a magabiztosságom titka? Rengetegen írtátok, hogy annyira jó a képeimen látni, hogy mennyi pozitivitás, boldogság és erő sugárzik belőlem, és hogy a képeim olyan igaziak.  

Arra gondoltam, hogy mivel ez egy hosszabb téma és ráadásul a sloggi-val való együttműködésem is pontosan erre a témára épül, a mai bejegyzésben leírom nektek, hogy mi erről a véleményem.  

Fontos tudatosítani magunkban, hogy a magabiztosság nem egyenlő azzal, hogy elégedett vagyok magammal. Nincs olyan ember szerintem, aki ne tudná azonnal listázni, hogy miket szeretne magán megváltoztatni. Nekem is rengeteg olyan dolog van, amit nem szeretek magamon / magamban. A bőröm kiszámíthatatatlan, van, hogy egy nap alatt ellepnek a pattanások, pedig könyörgöm 27 éves vagyok!!! Az alakom közel sincs ahhoz, amilyen terhesség előtt voltam. A fogaim nem sorakoznak tökéletes rendben a számban, és még sorolhatnám.... De mára megtanultam, hogy valójában a saját hiúságunkon kívűl senkit nem fog érdekelni non stop, hogy hogyan nézünk ki. Mert a körülöttünk lévő emberek nem azért szeretnek minket, mert kockás hasunk van vagy mert tökéletesen szárított frizuránk, hanem azért amilyen emberek vagyunk.  

Ha fele annyi energiát fordítana mindenki arra, hogy belülről olyan szép legyen, mint amennyit azon emésztjük magunkat, hogy kívül milyenek vagyunk, akkor milliószor kevesebb problémánk lenne és sokkal boldogabb emberek lennénk.

A boldog emberek pedig bíznak magukban, bíznak a körülöttük található emberekben és nem érzik magukat kevesebbnek azért, mert egy gyönyörűre photoshopolt félistennő feszít a legújabb fehérnemű reklámban, hiszen pontosan tudják, hogy az nem az igazság.

Úgy érzem, hogy az én hitrendszeremmel teljes egészében egyezik a sloggi üzenete, hiszen a márka legújabb kollekciójának mondanivalója pontosan ez: az igazi éned a legszebb éned. Így boldogan vállaltam a felkérésüket és készítettük el Jánossy Noémivel az alábbi képeket. A fotózás során a sloggi fő mondandóját szerettük volna átadni, azaz megmutatni azokat a képeket is, amelyek nem férnének bele a tökéletesen filterezett instavilágba, és ezért biztosan nem kerülnének kiválaszásra egy ilyen fotózásnál - hiszen épp teli szájjal röhögök rajtuk vagy épp grimaszolok (pedig általában folyamatosan ezt a két dolgot csinálom :D ).

img_8777.JPG

img_2915.JPG

img_8772_1.JPG

img_8776.jpg

img_2914.JPG

Remélem tetszenek nektek a képek és ne felejtsétek el Ti is megmutatni milyen az igazi énetek, ugyanis 60.000 Ft értékű személyre szabott fehérnemű shoppingot nyerhettek vele! Itt tudtok rá jelentkezni:  http://sloggi.dimnet.hu

 

@viktoriabolla

Fényképek: Jánossy Noémi / www.noemijanossy.com/

Smink: Mészáros Boglárka / enjobban.com

 

Köszönet a slogginak, hogy szponzorálta ezt a bejegyzést!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr2812944989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása