Outfit felturbózva

2017. március 03.

img_8979.JPG

Múlt héten hoztam Nektek egy Basic outfitet, ami csupa egyszerű, és csöppet sem komfortzóna feszegető darabokból állt, így erre a hétre arra gondoltam, hogy hozok egyet, ami annak egy felturbózott változata. 

img_8983.JPG

Mindig igyekszem arra ösztönözni Titeket, hogy merjetek extrémebb ruhakombinációkban gondolkozni. Persze tudom: fontos, hogy azért megmaradjunk a hétköznapra is hordható kategóriában, hiszen döntő többségében pontosan ilyen összeállításokra van szükségünk. 

Már az nagy feladatnak szokott bizonyulni az emberek többségének, hogy a fekete-fehér-szürke darabok helyett egy élénkebb szín is bekerüljön az aznapi öltözékébe, nem, hogy abból az egy színből még mondjuk három ruhadarabot is válasszon. Ilyenkor általában mindenki megijed - nem akar "hibázni" és ízléstelennek tűnni, ezért inkább visszavonulót fúj és marad a jól bevállt, elronthatatlan alapdaraboknál. 

De elárulok egy nagy titkot - amit mondjuk már egyszer elárultam, de hátha még azt a cikket pont nem olvastad - ha maximum 3 színt kombinálsz az öltözékedben, nem fogsz se ízléstelennek, se szívárványnak tűnni. Jó, ehhez azért hozzátenném, hogy nyilván nem kell olyan színeket kombinálni egymással, amik nem passzolnak.. Bár manapság talán már erre sincsenek olyan szigorú 'szabályok', de azért nem árt az ízlésesség határain belül kalandozni.

Mindenesetre, ha a kéket, a feketét, és a "piszkos rózsaszínt" kombinálod, akkor például simán elfér mellé még egy szürkés-lilás mellény is, ami színeiben harmónizál mind a kékkel, mind a rózsaszínnel. Ilyen esetekben a fekete egyébként nem minősül igazán színnek. 

img_8947.JPGimg_8962.JPGimg_8978.JPG
img_8939.JPGimg_8958.jpg

Szőrme mellény - ROMWE           Pulcsi - SHEIN          Farmer nadrág - ZARA           Farmer Ing - COS           Hátizsák - ROMWE           Csizma - PUBLIC DESIRE

Szerintem ez az összeállítás jó példa arra, hogy hogyan lehet megfűszerezni egy alap összeállítást, úgy, hogy az épp, hogy csak egy kicsit piszkálja a komforzónánkat, mégis nagyon vagány végeredményt hozzon.

Ki az, aki bevállalná? 

Viki

@viktoriabolla

Fényképek: Somay Márk / marksomay.com / @marksomay

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr3312306823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása