Epertorta sütés nélkül

2016. május 15.

img_9353.jpg

Hozzávalók:

  • 200 g darált keksz
  • 100 g olvasztott vaj
  • 250 g mascarpone
  • 125 g Philadelphia krémsajt
  • 250 ml habtejszín (30%)
  • 0,5-1 kg eper 
  • cukor ízlés szerint 

 

img_9406_1.jpg

Egy tortaforma aljába nyomkodjuk bele egyenletesen 200 g darált keksz és 100g olvasztott vaj keverékét.

A forma szélére pakoljunk félbevágott epreket kifordítva,majd tegyük fél órára hűtőbe.

250 g mascarponét, 125 g philadelphia krémsajttal és ízlés szerinti cukorral (nálam ez 2-3 evőkanál volt) keverjük habosra, majd adjunk hozzá 250 ml keményre vert 30%-os habtejszínt.

Ezután dobjunk bele kb.fél kiló apróra vágott epret és keverjük homogén állapotúra. Tegyük ismét hűtőbe, legalább 3-4 órára és kéész is!

A tortát egyébként egy 70. szülinapra készítettem és zsúrpartneremmel így indultunk el vele..:)

img_9363.jpg

 Inez

@inezpriger

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr918718636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.