Denim on Denim

2017. május 01.

image10.jpeg

Múlt héten alapdarabok beszerzése körúton jártam a stílustanácsadás szolgáltatásom keretén belül, amikor is rájöttem, hogy egy tökéletes farmer megtalálása orgazmikus érzést kelt még a leg- divat-érdektelenebb emberekben is. Szívünk szerint örömtáncot járnánk, hangos sikongatások között a próbafülkében, amikor a farmer, amit bevittünk felpróbálni, úgy passzol ránk, mintha a második bőrünk lenne.

Nem is kellett nekem több inspiráció, azonnal tudtam, hogy a heti bejegyzésem a farmer szerelmemről fog szólni, annál is pontosabban a farmer&farmer összeállításról. A dupla farmer outfitnek, habár nem hinnénk, de van pár szabálya: hordj a szűk fazonhoz – bő fazont (farmer ing – super skinny nadrággal), mixeld a világosabb árnyalatot sötétebb árnyalattal, vagy válassz mindkét ruhadarabból teljesen ugyanolyan árnyalatot, de ami a legfontosabb –add hozzá a saját stílusod!

image7-4.jpeg

image10.jpeg

image6-6.jpeg

image8-3.jpeg

Kabát - Romwe ( kattins ide a linkhez )

Ing - Shein ( kattints ide a linkhez )

Gyűrű, Nyaklánc - Swarovski

Farmer, Táska - Zara

Csizma - Shein ( kattints ide a linkhez )

Napszemüveg - Plastik

Hogy megspóroljak Nektek egy pár velem töltött personal styling órát, hoztam egy útmutatót a tökéletes farmer megtalálásához!

Nyilvánvalóan ahány nő, annyi féle-fajta problémás terület, amit szeretnénk ha a farmer összefogna, eltakarna, leszorítana, vagy csak szimplán mást hangsúlyozna. Jöjjön pár alapszabály, amit jó minden vásárlásnál szem előtt tartani!

  • A világos farmerek nagyítanak, míg a sötét farmerek optikailag vékonyítanak.
  • A koptatások optikailag szintén nagyítanak!
  • A magasított derék habár hosszabbítja a lábakat, és az úszógumit leszorítja, de ugyanakkor kihangsúlyozza a csípőt is.
  • A csípőnadrág szélesíti a popsit, rövidíti a lábakat, és ugyan nem szeretjük észrevenni, de az úszógumit is kiemeli (kinyomja).
  • A hiedelmekkel ellentétben, ha valami bő az nem feltétlenül takar, sőt! A bő fazon szélesít, és ráadásul optikailag rövidíti is a lábakat. Minél nagyobb rajtad valamilyen ruhadarab, annál nagyobbnak fogsz tűnni tőle te is!
  • Ha övet viselsz, az a derekadra-csípődre tereli a figyelmet, így ezeket csak akkor viseld, ha ezen a tájékon minden porcikádat szívesen tennéd a kirakatba!
  • A felhajtott nadrágszár rövidíti a lábat!
  • A zsebek – a nadrág bármely részén találhatóak – nagyító hatásúak. Ez ugye lehet pozitív: popsi nagyítás – vagy negatív: szélesíti a combot és/vagy a csípőt.
  • Jó ötlet előre számolni azzal, hogy a nadrágok többsége fél (sőt rossz esetben néha akár másfél) számot is tágulnak!

Próbáltam a leghétköznapibb problémákra is összegyűjteni néhány tanácsot:

  • Ha széles a combod: testhezálló (skinny) farmer vagy egyenes szárú (straight) farmert válassz, de figyelj rá oda, hogy ne legyenek a nadrágon nagy, hangsúlyos zsebek (sehol!) és ne legyen koptatott (főleg a combrészen ne!).
  • Ha széles a csípőd: egyenes szárú (straight), sötét színű, farzsebes és lehetőleg normál vagy magasított derekú farmer legyen.
  • Ha széles a vádlid: Semmiképp ne viselj super skinny fazonú nadrágokat – egyrészt mivel, nem valószínű, hogy könnyen ki fogsz tudni bújni belőlük, másrészt nem néz ki szépen, ha a nadrág szinte szétrobban a vádlidon – ezért válassz olyan nadrágokat amik ugyan testhez tapadnak, de a lábszárnál csak követik a láb formáját nem tapadnak (skinny). Vagy ami még szuper választás lehet neked az a Boyfriend jeans, mivel ez tökéletesen takarja a vastag vádlikat!
  • Ha lapos a feneked: Első és legfontosabb a farzseb! Második: azért, hogy ne tüntessük el azt a pici feneket se, amink van, válasszunk skinny vagy super slim nadrágokat! Ha a lapos fenék mellé vékonyak a lábaid akkor bátran hordj világos farmereket, ugyebár most már tudjuk, hogy ezek nagyobbító hatásúak!
  • Ha alacsony vagy: Csodákat tud művelni a hosszanti koptatás vagy minta –ezek ugyanis mind nyújtják a lábat.  De ez a különleges koptatás is remekül nyújtja a lábakat!

Egyébként itt tudtok a personal styling szolgáltatásaimról többet megtudni: http://11ground.com/2015/08/personal-styling-probald-ki/ Bár a jelentkezésnek már vége, ha érdekel Titeket, dobjatok egy emailt a viktoria@11ground.com-ra és megbeszéljük a részleteket.

 

Bolla Viktória

@viktoriabolla

Fényképek / Photos: Somay Márk / marksomay.com/@marksomay 

A bejegyzés trackback címe:

https://11ground.blog.hu/api/trackback/id/tr168454354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása